Farkasok

Hagyományőrző és Ifjúságképző Csoport
Kövess minket a Facebook

Újraindult a Farkasok képzése (+jelentkezési lehetőség)

Három hónap kihagyás után ismét képzési hétvégét tartott a Farkasok Hagyományőrző és Ifjúságképző Csoport. Ezúttal a fő hangsúlyt a harcérintkezések gyakorlása és az élelemszerzés kapta.

A péntektől tartó képzés első estéje még laza hangulatban telt, a viszontlátás öröme lengte körül a tábort, mivel a járványhelyzet miatt többen nem találkozhattunk bajtársainkkal hónapokon keresztül. A táborépítés után megnyitotta kapuit állományunk Michelin-csillagos étterme, a tábortűz fölött különféle finomságokat sütöttünk.

A Farkasok airsoft arzenálja

Másnap a reggeli torna után a Szent László Aranyos Szegellete Egyesületének megérkezésével elkezdődött a tényleges szimuláció. A nap folyamán különböző harcérintkezések gyakorlására került sor, ami nagyon tanulságos szituációkkal szolgált.

A nap végén sor került még légpuskás lövészetre, majd búcsút intettünk a Szent Lászlós oknak és belevágtunk egy esti szimulációs gyakorlatba.

Mind péntek, mind szombat este időt szakítottunk hitéletünk gyakorlására is, csatlakozva az Istennel a Hazáért imacsoport felhívására, este nyolc órakor imára kulcsoltuk kezünket.

A vasárnapi napot ismételten egy reggeli tornával kezdtük, majd ezután áttanulmányoztuk az előző napi harcérintkezéseket. A hibákat átbeszéltük, ezáltal mindnyájunkban tudatosult, hogy mely területeken kell még fejlődnünk.  A nap további részében ismét a gasztronómiáé lett a főszerep. Növénytan következett, melynek során megismerhettük a környezetünkben élő ehető és mérgező lágyszárú növényeket, s mindezek után az ehetők felhasználásával egy ízletes csiga fogást készítettünk.

Csigasushi

Mindezek után tábort bontottunk, és távozás előtt a Magyar Hiszekegy első versszakával lezártuk a hétvégét.

 

A FARKASOK ÚJ ALAPKIKÉPZÉST
HIRDET SZEPTEMBER 18-20. HÉTVÉGÉVEL.
Jelentkezni a farkasok.tabor@gmail.com-on lehet 16 és 35 éves kor közötti férfiaknak! Bővebb és részletes tájékoztatás e-mailben.

További képek a hétvégéről:

 

Reggeli torna

Eligazítás

Szórakozásra is jutott idő: Hatástalanított RPG vetőcsőből való mindenféle legális pirotechnikai eszközök kilövése a pihenő időben

Farkasok specialitás

(Farkasfalka.com – Szent Korona Rádió)

Kövess minket a Facebook