Farkasok

Hagyományőrző és Ifjúságképző Csoport
Kövess minket a Facebook

Egy komplex képzési hétvége

Fiatal bajtársunk beszámolója, képekkel kiegészítve: terepgyakorlat és tantermi foglalkozás is volt 2018. januári foglalkozáson.

A képzés 2018. 01. 19-én kezdődött. A falkánk 20:00-ra összeállt és kész volt az indulásra. Járműveinket a megközelítendő célponttól biztonságos távolságra hagytuk. Az este egy 4 km-es túrával kezdődött, mellyel megközelítettük a felderítendő helyet. Az út nehéz volt az előző napi havazás, majd olvadás miatt, szinte bokáig jártunk a sárban, de ez sem csökkentette a harci kedvet.

A feladat a következő volt: feldeíteni a célpontot, majd beszivárogni és a megjelölt szempontok alapján információt gyűjteni.
A részben sikeres feladat végrehajtás után hajnali 3 körül a falka pihenni tért, de a -4 fokos hideg ellenére tüzet nem gyújtottunk (csak reggel a főzéshez), ezzel is edzve, megerősítve kitartásunkat.

Reggel egy rövid értékelés és megbeszélés után (tanulságokat levonva) visszaindultunk a kiindulási pontra.

2018.01.20.: A nap további részében az edzőközpontban az épületharcászat alapjait és különböző közelharc technikákat gyakoroltuk.
Az estét jó hangulatban zártuk egy közeli étteremben.

2018.01.21.: A napot reggeli tornával kezdtük, majd a reggeli és a központ kitakarítása után átmentünk a közeli lőtérre, ahol a biztonságos fegyverkezelést gyakorolhattuk.

 

 

Farkasfalka.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kövess minket a Facebook