Farkasok

Hagyományőrző és Ifjúságképző Csoport
Kövess minket a Facebook

Ismét nagy sikert aratott a Farkasok ellenőrzőpont az Attila Védvonal Túrán

„Ti minden évben megleptek valami új dologgal. Tavaly már az ellenőrző pont előtti ösvényen lelőttetek. Úgy be voltatok álcázva, hogy észre sem vettük a két Farkas harcost, de nem is számítottunk rájuk.” – egy túrázó szájából hangzott el az elismerés miután légiriadóval és egy kis durrogtatással fogadtuk idén a pontunkon áthaladó indulókat. Idén a pontunkon csekély létszámmal voltunk jelen, mert egyéb feladataink is volt a szervezésben.

A lelövést természetesen nem szó szerint kell értelmezni, a minden évben visszajáró túrázó azóta is kiváló egészségnek örvend. 😊Persze az ellátmányban sem volt hiány, hajában sült krumpli közé rakott szalonnával kedveskedtünk a megfáradt vándoroknak. Volt egy plusz „szolgáltatás” is részünkről, földbe vájt lépcsősor könnyítette meg az áthaladást a horhoson keresztül, tekintettel arra, hogy minden évben nehézségbe ütközik ezen tereptárgy leküzdése. Ez sokaknak nyerte el a tetszését, nem győztek hálálkodni érte. Fegyversimogató részlegünk is  gőzerővel üzemelt, idén is lehetett lőni legális eszközökkel.

Ha valaki nem csak az ellenőrző ponton szeretne találkozni a Farkasokkal, szeptemberben induló alapkiképzésünkön bizonyíthatja rátermettségét és ízlelheti meg milyen közénk tartozni.

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: farkasok.tabor@gmail.com

Képes összeállítás:

Farkasfalka.com

Kövess minket a Facebook